Від курятини до цибулі: що подешевшало

У лютому відчутно подешевшала курятина. Ціна впала на 12,88 грн/кг. Кілограм філе продавали по 98,92 грн. До 117,42 грн/кг подешевшала яловичина. Це на 32,55 грн менше, ніж місяць тому.

Цибуля впала у ціні на 1,93 грн – до 19,11 грн/кг. Буряк – на 2,14 грн. Кілограм продавали по 11,26 грн, передає Інфляційний барометр.

Автор: Інфляційний барометр
Найбільше подорожчало масло і капуста. Ціни зросли на 12,26 і 18,31 грн відповідно.
Найбільше подорожчало масло і капуста. Ціни зросли на 12,26 і 18,31 грн відповідно.

На 1,12 грн подешевшав кілограм рису. Коштував 27,31 грн.

Найбільше подорожчало масло і капуста. Ціни зросли на 12,26 і 18,31 грн відповідно. Кілограм масла у лютому коштував 210,63 грн. Капусти – 42,59 грн.

Крім того, на 2-4 грн зросли в ціні гречка, яйця, хліб.

Асоціація постачальників торговельних мереж порахувала вартість кілограму яловичини, свинини, курячого філе й тушки, сала, вареної ковбаси першого ґатунку, мороженої риби й десяток яєць. Найбільше – 755 грн за набір продуктів платять у столиці. Найменше – 625 грн – у Тернопільській обл.