Літня спокуса: показали апетитні ідеї прикрашання тортів ягодами

Замало спекти смачний торт. Його потрібно апетитно прикрасити. Влітку прийнято використовувати ягоди та фрукти. Це легкий спосіб зробити частування барвистим і смачним.

Темні ягоди ефектно виглядають на пишною масі білого крему. Використовуються збиті вершки, білковий крем, заварний, на згущеному молоці.

Вишукано виглядає торт, прикрашений виноградом, як зеленим, так і чорним. З ягід формується малюнок або викладається розсип. Великі виноградини поміщаються як наверх, так і в прошарок. Якщо “втопити” їх в кремі, то при нарізці десерту гості випробують приємне здивування. Виноград поєднується з полуницею, ківі, лимоном.

Полуниця з вершками – тандем є безпрограшним варіантом завдяки неперевершеному поєднанню смаку і кольору. Полуниця добре поєднується як з гірким, так і з молочним або білим шоколадом.