Помадка для паски: рецепт цукрової помадки, який стане в нагоді не тільки на Великдень

Помадка для паски: як зробити помадку в домашніх умовах


  • Помадка для паски: найпростіший рецепт

Помадка в домашніх умовах готується досить просто.

Складові:

  • 40 гр розпущеного м’якого вершкового масла
  • 100 гр вершкового сиру (рікотта, Філадельфія)
  • 150 гр. цукрової пудри

Як готуємо:

  1. Збиваємо вершкове масло з вершковим сиром.
  2. Акуратно вводимо цукрову пудру.
  3. Не даючи суміші охолонути, наносимо цукрову помадку на паски, щоб вона трохи вбралася в верхівку і зробила її м’якше.
  4. Даємо охолонути і подаємо до столу.

Це вологий варіант.

  • Цукрова помадка для пасок: рецепт, який не обсипається

Паску “як в магазині” теж досить просто зробити, якщо знати хороший рецепт помадки для паски.

Помадка для паски: рецепт цукрової помадки, який стане тобі в нагоді не тільки на Великдень

Складові:

  • 1/2 склянки води
  • 2 ст. ложки води (окремо)
  • 1 склянка цукру
  • 1 ч. ложка харчового желатину

Як готуємо:

  1. Замочити желатин двома столовими ложками води і залишити на півгодини (він повинен набрякнути).
  2. Висипати в каструлю цукор, заллємо його половиною склянки води і поставимо на середній вогонь.
  3. Постійно помішуючи, чекаємо коли цукор перетворитися в сироп (придбає в’язку консистенцію, ніби мед). Знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути.
  4. Розпухлий желатин необхідно поступово влити в теплий цукровий сироп, збиваючи консистенцію міксером.
  5. Збивати всю суміш необхідно протягом 3-5 хвилин.
  6. Коли помадка стане схожою на сметану, нею можна змащувати паски.

 

Цитрусова цукрова помадка для паски: рецепт помадки

Помадка для паски: рецепт цукрової помадки, який стане тобі в нагоді не тільки на Великдень

Складові:

  • 1 лимон, лайм або апельсин (за смаком)
  • 1 склянка цукрової пудри

Як готуємо:

  1. Видавити сік з обраного цитруса.
  2. Просіяти цукрову пудру, щоб вона не збивалася в грудочки.
  3. Збити віночком цукрову пудру з соком цитрусових і намазати суміш на теплу паску. Дати охолонути і подавати до столу.