Салат зі свіжої капусти – ідеальний варіант для тих, хто любить поїсти смачно і корисно. Крім цього страва низькокалорійна і не вимагає багато часу на приготування. Досить 10 хвилин і готово. Поєднувати можна з різними овочами: перцем, помідорами, огірками та іншими за смаком.
“Коул Слоу”

- Інгредієнти:
- білокачанна капуста – 500 г
- солодка цибуля – 1 шт.
- болгарський перець – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- кисло-солодке яблуко – 1 шт.
- спеції – за смаком
- петрушка – 4-5 гілочок
- сметана – 2 ст. л.
- гірчиця із зернами – 1 ч. л.
- лимонний сік – 1 ст. л.
Приготування:
Подрібнену капусту приправити перцем, сіллю і цукром. Трохи пом’яти руками. Моркву натерти на крупній терці, солодкий перець і яблуко нарізати соломкою, цибулю – напівкільцями, змішати з капустою. Для заправки поєднати сметану, лимонний сік і гірчицю. Заправити салат, перемішати, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 20-30 хвилин. Перед подачею прикрасити петрушкою.
Салат із капусти з перцем

- Інгредієнти:
- капуста білокачанна – 300 г
- болгарський перець – 1 шт.
- цибулина – 1 шт.
- кріп – за смаком
- помідори – 1-2 шт.
- сіль, цукор – дрібка
- насіння соняшнику – 2 ч. л.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- лимонний сік – за смаком
Приготування:
Капусту нашаткувати, приправити спеціями, пом’яти. Болгарський перець нарізати соломкою, а помідори – шматочками. Цибулю подрібнити тонкими півкільцями, скропити соком лимона і дати постояти 5 хвилин. Змішати капусту з перцем, помідорами, ріпчастою цибулею і подрібненою зеленню. Додати сік лимона і заправити оливковою олією. Посипати насінням.
Салат з капусти з кукурудзою

- Інгредієнти:
- білокачанна капуста – 300 г
- консервована кукурудза – 1 банка
- огірок – 1 шт.
- яблучний оцет – 2 ст. л.
- рослинна олія – 3 ст. л.
- зелена цибуля – за смаком
- сіль – за смаком
Приготування:
Капусту нашаткувати. Додати оцет і сіль. Розім’яти руками та залишити на 10-15 хвилин. Додати огірок, нарізаний соломкою, кукурудзу та олію, перемішати. Дати трохи настоятися. Подавати до столу, посипавши подрібненою цибулею.