У Гадяцькому ВПАУ триває тиждень з професій “Кухар”, “Кондитер”, “Пекар” та спеціальності “Харчові технології”.

З 10 лютого 2020 рокув стінах Державного навчального закладу Гадяцьке вище професійне аграрне училище” розпочався тиждень з професій “Кухар”, “Кондитер”, “Пекар” та спеціальності “Харчові технології”.
Понеділок
(10.02.2020) Відкриття тижня професій.
Ярмарка-продаж кондитерських та кулінарних виробів.
Час проведення ( з 9:35 перший поверх навчального корпусу)
Вівторок
(11.02.2020) Виховна година для груп кухарів на тему: «Сучасне устаткування ЗРГ»
(викладач Вертелецька М.М.
майстер в/н Вошун А.А.)
Місце проведення кабінет № 3.
Час проведення 13:30-14:10
Середа
(12.02.2020) Виховний захід з теми: «Іноваційний підхід до приготування та подачі страв з яєць»
(Майстер в/н Білоцерківець М.А. )
Місце проведення кабінет № 7.
Час проведення 13:30-14:10
Четвер
(13.02.2020) Перегляд відеоролика «Приготування та подача страв з яєць»
Час проведення ( з 9:35 перший поверх навчального корпусу)
П’ятниця
(14.02.2020) Підведення підсумків тижня професій «Кухар», «Пекар», «Технік-технолог».

Джерело.